VIDEO Black Eyed Peas vydali album Masters of the Sun Vol. 1

NETKY.SK • 27 Október 2018, 18:59 • 2 min
VIDEO Black Eyed Peas vydali album Masters of the Sun Vol. 1

BRATISLAVA - Americká skupina The Black Eyed Peas vydala svoj siedmy štúdiový album Masters of the Sun Vol. 1.

slovakia

left justify in out

Formácia sa v novinke, ktorej vydaniu počas roka predchádzalo zverejnenie série politicky nabitých singlov, venuje rôznym politickým a spoločenským problémom komunít ľudí rôznej farby pleti, ako sú napríklad držba zbraní, imigračná reforma, reforma väzníc či policajná brutalita.

 

Nahrávku produkoval člen skupiny Will.i.am a hosťovali na nej napríklad Nas, Ali Shaheed Muhammad z A Tribe Called Quest, CL, Slick Rick, Nicole Scherzinger či Posdnuos z De La Soul. Jedna skladba obsahuje aj nahrávku zosnulého rappera Phife Dawga.

Masters of the Sun Vol. 1 rozširuje svet grafickej novely Masters of the Sun: The Zombie Chronicles, ktorú inšpirovali Will.i.amove nápady. Nahrávka je prvým albumom skupiny po ôsmich rokoch a tiež prvou nahrávkou bez speváčky Fergie, ktorá z The Black Eyed Peas odišla tento rok.

The Black Eyed Peas vznikli v roku 1995 v Los Angeles. Debutový album Behind The Front vydali v roku 1998 a nadviazali naň nahrávkou Bridging The Gap (2000). Celosvetovo známi sa však stali až v roku 2003 vďaka hitu Where Is The Love? z tretieho albumu Elephunk (2003). Po ňom vydali ešte štúdiovky Monkey Business (2005), The E.N.D. (2009) a The Beginning (2010). Na konte majú napríklad šesť cien Grammy či osem American Music Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies