VIDEO Bitka dvoch žien pre pohár vody

NETKY.SK • 29 Júl 2018, 10:18 • 2 min
VIDEO Bitka dvoch žien pre pohár vody

Na sociálnych sieťach sa objavilo video zúrivej bitky medzi zamestnankyňou McDonald's a zákazníčkou. Konflikt sa začal, keď obsluha odmietla žene zadarmo načapovať sódu. Rozzúrená zákazníčka následne hodila po pracovníčke fastfoodu mliečny koktail a začali sa mlátiť hlava nehlava.

slovakia

left justify in out

Zákazníčka si v americkom McDonalde vypýtala pohár vody. Zamestnankyňa jej ho odmietla dať, pretože sódový stroj už šéf vypol. Žena sa nahnevala a do zamestnankyne hodila koktejl s táckou.

 

Tá sa vytočila a so zákazníčkou sa okamžite pustila do surového súboja. Facky lietali hlava-nehlava, nechýbalo strkanie, ťahanie za vlasy a tričká.

 

Niekoľko desiatok kíl navyše urobí svoje. Štíhle dievča sa síce chcelo brániť kovovou stoličkou, tú jej ale obsluha podniku okamžite z rúk vytrhla.

 

Prekvapivo ale kvôli incidentu polícia rieši poškodenú zákazníčku. Vraj sa dopustila priestupku obňažovania na verejnosti, nikoho už ale nezaujíma, že podprsenku z nej strhla práve zúrivá predavačka. Príde vám takýto prístup normálny?

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona