VIDEO Biffy Clyro predstavili videoklip ku skladbe Animal Style

NETKY.SK • 14 Jún 2016, 14:26 • 2 min
VIDEO Biffy Clyro predstavili videoklip ku skladbe Animal Style

BRATISLAVA - Škótska rocková kapela Biffy Clyro zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip k piesni Animal Style. V čiernobielej novinke všetci traja členovia formácie počas hrania skladby postupne odhaľujú svoje divoké povahy. Nakoniec rozbúrajú celú scénu a zničia hudobné nástroje.

slovakia

left justify in out

Skladba sa nachádza na očakávanej siedmej štúdiovke formácie s názvom Ellipsis. Tú kapela uvedie na trh 8. júla. Z očakávanej novinky už predstavili aj singel Wolves of Winter, ku ktorému tiež zverejnili aj videoklip. Trojica si k albumu pripravila aj európske turné, v rámci ktorého sa predstaví napríklad 21. októbra vo Viedni.


Biffy Clyro sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1995, pričom pôsobia v zostave Simon Neil (gitara a spev), James Johnston (basgitara) a Ben Johnston (bicie). Debutový album Blackened Sky vydali v roku 2002, po ňom nasledovali nahrávky The Vertigo Of Bliss (2003) a Infinity Land (2004).

 

So štvrtou štúdiovkou Puzzle (2007) obsadili druhé miesto UK Chartu, s ďalším albumom Only Revolutions (2009) sa dostali na tretiu priečku a so zatiaľ poslednou nahrávkou Opposites (2013) britský albumový rebríček po prvý raz aj dobyli.

 

V britskom singlovom rebríčku sa im zatiaľ najlepšie darilo s piesňou Mountains z albumu Only Revolutions, ktorá sa dostala na piate miesto. Medzi ich známe skladby patria aj Saturday Superhouse, That Golden Rule, Many Of Horror či Black Chandelier. Získali napríklad tri NME Awards, tri Kerrang! Awards alebo dve Q Awards.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies