VIDEO Bezpečnostný analytik: Európa je vo vojne s Islamským štátom!

NETKY.SK • 13 Jún 2017, 09:47 • 2 min
VIDEO Bezpečnostný analytik: Európa je vo vojne s Islamským štátom!

BRATISLAVA - V Európe narastá počet teroristických útokov pri ktorých umierajú nevinní civilisti. Ľudia začínajú žiť v strachu a obavách. Hlasy politikov po posledných teroristických útokoch zneli jednoznačne, za údajným pochybením stáli bezpečnostné zložky, ktoré spolu dostatočne nespolupracujú a ich komunikácia viazne.

slovakia

left justify in out

Je práca jednotlivých bezpečnostných zložiek dostatočná? Po väčšine útokov sa dozvedáme, že terorista bol sledovaný a figuroval na zozname potenciálnych útočníkov zradikalizovaných islamistov, napriek tomu sa ho nepodarilo včas odhaliť. Tento fakt, ktorý sa dostáva do povedomia civilistov je veľmi znepokojujúci. Ako medzi sebou pracujú tajné služby? Naozaj ide na úkor nášho bezpečia ich rivalita, konkurenčný boj alebo je to len alibizmus európskych politikov, ktorí si nechcú priznať, že sú proti radikálom zatiaľ bezradní. Akým spôsobom by sa mala Európa začať brániť voči útokom na nič netušiacich ľudí? Čo bolo v skutočnosti hlavným spúšťačom terorizmu páchanom na Európanoch? To a ešte viac sme sa opýtali uznávaného bezpečnostného analytika a plukovníka v zálohe Juraja Zábojníka. Viac sa dozviete vo videu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona