VIDEO Bezdomovec čakal pri ceste svoju matku tri roky, pekárka mu zmenila život

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 18:12 • 2 min
VIDEO Bezdomovec čakal pri ceste svoju matku tri roky, pekárka mu zmenila život

HOUSTONE - Victor Hubbard trpí mentálnou poruchou a ocitol sa bez domova i bez matky, na ktorú čakal na rohu ulice v Houstone celé tri roky. Veril, že sa po neho vráti, avšak nikdy neprišla.

slovakia

left justify in out

Ginger Jones Sprouse, ktorá býva neďaleko, si všimla ako tam bezradný mladý muž neustále sedáva a rozhodla sa mu pomôcť.

 

"Bolo to pre mňa frustrujúce, pretože som videla, že zjavne potreboval pomoc," povedala Ginger pre Daily Mail. Najskôr kontaktovala políciu, no tá údajne nemohla nič urobiť, keďže neurobil nič protizákonné.

 

Ginger s manželom Deanom ho teda vzali k sebe domov. Na Facebooku zriadili iniciatívu so snahou o nájdenie jeho matky a prostredníctvom GoFundMe vyzbierali 26-tisíc dolárov. Za tieto peniaze potom Viktor absolvoval viaceré lekárske vyšetrenia.

 

 

Victor teraz pracuje s Ginger v pekárni aj hamburger reštaurácii.

 

Po dlhej dobe sa Victorovú matku podarilo vypátrať ale stretli sa len na krátko. V podstate sa len ubezpečila, že je v poriadku a nechala ho žiť nový život.

 

Victor pravdepodobne nikdy nebude schopný sa úplne osamostatniť pre jeho mentálnu poruchu. Zatiaľ však ostáva v opatere Ginger a Deana. Tí tvrdia, že odkedy Viktora vzali k sebe, sa úplne zmenil. Úsmev na jeho tvári zbadali až po niekoľkých týždňoch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies