VIDEO Bezcitné tvory: Opustený pes v útulku spoznal svojich majiteľov ale oni si prišli vybrať iného

NETKY.SK • 30 November 2016, 16:53 • 2 min
VIDEO Bezcitné tvory: Opustený pes v útulku spoznal svojich majiteľov ale oni si prišli vybrať iného

KALIFORNIA – Blížia sa Vianoce, nočná mora všetkých zvierat. Psíky a mačičky sú obľúbenými darčekmi pod stromček, no potom väčšinu z nich čaká vykopnutie na ulicu. Malí chlpáči sa však nemajú ako brániť.

slovakia

left justify in out

Najnovší smutný príbeh sa odohral v Kalifornii. Rodina, ktorá opustila svoju fenku nemeckého ovčiaka Zuzu, prišla jedného dňa do útulku, kde skončila. Zuzu svojich majiteľov okamžite spoznala a začala skákať od radosti, myslela si, že ide domov. Členovia rodiny ju krátko pohladkali a prihovorili sa jej cez plot. Neboli tam ale kvôli nej.

 

Dvoj-ročná Zuzu bola nájdená v cudzej záhrade a jej nálezcovia predpokladali, že sa stratila. Členovia miestneho útulku ju vyzdvihli a odviezli do centra záchrany.

 

Desi Lara, zamestnankyňa útulku napísala na Facebooku: "Zuzu vrtela chvostíkom a celá sa rozžiarila keď spoznala svojich majiteľov. Vyzerala ako najšťastnejší pes na svete, myslela si, že ide domov... ale nie. Hovorila som s jej majiteľmi a povedali mi, že neprišli, aby si ju zobrali späť, prišli si vyhliadnuť iného psa."

 

To či si nejakého vybrali nie je známe. Snáď nie.

 

 

Tento príbeh však nekončí tak smutne. Útulok Downey Care Center Animal na svojej facebookovej stránke informoval, že Zuzu si našla nový domov: "S radosťou oznamujeme, že Zuzu v piatok opustí útulok s novou rodinou.“   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies