VIDEO Beštiálna školáčka (12) zabila malého chlapca: Vyhodila ho z 25. poschodia!

NETKY.SK • 5 December 2013, 17:32 • 2 min
VIDEO Beštiálna školáčka (12) zabila malého chlapca: Vyhodila ho z 25. poschodia!

PEKING – Neuveriteľná brutalita! Iba 18-mesačný chlapec zahynul po tom, čo ho z 25. poschodia vyhodila školáčka (12) po tom, čo ho jeho matka ho s ňou omylom nešťastnou náhodou nechala vo výťahu.

slovakia

left justify in out

Malý Yuanyuan zomrel v nemocnici na následky zranení po páde z 25. poschodia. Na záberoch z televízie je vidieť krv na chodníku pred obytným komplexom v čínskom meste Čongqing na juhozápade krajiny. Dieťa po páde ešte žilo, pretože ho stlmili kríky, ktoré sa pri chodníku nachádzali.

Zábery z výťahovej kamery ukázali, že pravdepodobne dvanásťročná školáčka nastúpila do výťahu po tom, čo matka dala malého Yuanyuana do výťahu a dvere sa zrazu zavreli. Ihneď ako sa dvere zatvorili mladá školáčka hodila dieťa na zem a začala ho biť a kopať. Podľa záberov vystúpili na 25. poschodí, odkiaľ ho úbohého YuanYuana vyhodila.

Čínska televízia ihneď po tragickom incidente vyspovedala matku chlapca, tá však malú školáčku nepoznala. Nikto zatiaľ neurčil jej identitu a nikto nevie, či ju polícia vzala do väzby.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona