VIDEO Berlusconiho príchod do domova dôchodcov sa nezaobišiel bez problémov

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 12:10 • 2 min
VIDEO Berlusconiho príchod do domova dôchodcov sa nezaobišiel bez problémov

MILÁNO - Taliansky expremiér Silvio Berlusconi dnes nastúpil na sociálne práce v domove dôchodcov, kde napriek prísnym bezpečnostným opatreniam došlo k incidentu.

slovakia

left justify in out

Za klauna preoblečený odborár sa pokúsil priblížiť k trojnásobnému bývalému premiérovi a požadoval, aby Berlusconi nastúpil do väzenia. Demonštranta odviedla polícia. Berlusconiho - odsúdeného na desať mesiacov sociálnych prác za daňový podvod - priviedli do centra pre seniorov v obci Cesano Boscone pri Miláne policajti. Do zariadenia však už išiel bez policajného sprievodu, uviedla tlačová agentúra APA.

 

V domove sa Berlusconi sa stretol s vedúcim, ktorý ho má zoznámiť s jeho úlohami pri starostlivosti o dementných pacientov a pacientov s Alzheimerovou chorobou. Expremiérova družka Francesca Pascalová v rozhovore pre taliansky denník Il Mattino zdôraznila, že Berlusconi nemá problém so sociálnou prácou.

 

"Silvio stále pomáhal chudobným, vždy podporoval ľudí v núdzi. Škoda, že o tom skoro nikto nevedel," povedala 28-ročná Neapolčanka. Dodala, že Berlusconi si tento trest nezaslúžil.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies