VIDEO Bendtner hetrikom v príprave potopil USA, internet neverí

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 15:10 • 2 min
VIDEO Bendtner hetrikom v príprave potopil USA, internet neverí

AARHUS - Odpisovaný dánsky futbalový útočník Nicklas Bendtner sa v stredajšom medzištátnom prípravnom stretnutí so Spojenými štátmi americkými prebudil z gólového spánku a po dlhšom čase sa dočkal chvály na svoju adresu.

slovakia

left justify in out

V druhom najväčšom dánskom meste Aarhus zvíťazili domáci reprezentanti 3:2, keď sa o všetky ich presné zásahy postaral práve zakončovateľ nemeckého Wolfsburgu. Na opačnej strane mu strelecky kontrovali Jozy Altidore a Aron Jóhansson.

 

 

"Keď dáte v jednom zápase tri góly, komplimenty si zaslúžite. Hetrik by ho mohol nakopnúť, do budúcnosti mu prajem len to najlepšie," povedal podľa iDnes.cz tréner zdolaného výberu USA Jürgen Klinsmann. Kariéra Nicklasa Bendtnera bola do leta roku 2014 spojená najmä s Arsenalom Londýn, absolvoval aj hosťovania v Birminghame City, Sunderlande a Juventuse Turín. Pred začiatkom tejto sezóny zamieril ako voľný hráč do VfL Wolfsburg. Ani v novom pôsobisku sa mu zatiaľ príliš nedarí, v šestnástich vystúpeniach v najvyššej nemeckej súťaži 2014/2015 skóroval len raz. "Tento hetrik by mohol byť tým správnym impulzom," dúfal po vydarenej strede 27-ročný rodák z dánskej metropoly Kodane.

 

Ani tri góly proti USA však neumlčali niektorých jeho neprajníkov. "Keď som sa dozvedel, že Bendtner dal hetrik, pomyslel som si, že som toho asi včera vypil priveľa," napísal na sociálnej mikroblogovacej sieti Twitter niekdajší nemecký reprezentant Dietmar Hamann.

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies