VIDEO Bazén v oblakoch: Tento luxusný hotel prirovnávajú k schodom do neba

NETKY.SK • 3 Október 2016, 19:04 • 2 min
VIDEO Bazén v oblakoch: Tento luxusný hotel prirovnávajú k schodom do neba

ENNETBÜ RGEN – Švajčiarsky hotel Villa Honneg v Ennetbürgene ponúka nezabudnuteľný zážitok. Cestovateľský bloger Loucos Por Viagem natočil z tohto miesta video, ktoré sa stalo snom mnohých ľudí.

slovakia

left justify in out

Video, ktoré nazval "Stairway to Heaven"(Schody do neba), zachytáva hotelovú izbu, skrz ktorú preteká bazén s horúcou vodou. Žena s kamerou na mobile v izbe vchádza po schodoch do vody a bez akejkoľvek prekážky pláva až na priestrannú terasu, ktorá je pokračovaním bazéna. Odtiaľ sa už kochá nádherným výhľadom na alpské hory a údolie vedľa jazera Lucerne.

 

Bazén má teplotu 34ºC, čo väčšina turistov ocení najmä v zimnom období.

 

Krátke video videlo v priebehu niekoľkých dní viac ako 105 miliónov ľudí. Väčšina z nich je uchvátená, no nájdu sa aj odporcovia, ktorých výška a okraj bazéna desí. Hotel Villa Honneg sa totiž nachádza 914 metrov nad morom, má 23 izieb a ceny za noc začínajú od 527 euro. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies