VIDEO Bat for Lashes zverejnila videoklip ku skladbe Joe’s Dream

NETKY.SK • 2 September 2016, 14:19 • 2 min
VIDEO Bat for Lashes zverejnila videoklip ku skladbe Joe’s Dream

BRATISLAVA - Anglická speváčka a hudobníčka Bat for Lashes predstavila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Joe’s Dream. Tridsaťšesťročná rodáčka z Londýna hrá v novinke na gitaru v prázdnej obradnej sieni v žiare reflektoru. Keď sa pieseň schyľuje k refrénu, interpretka z nej vystúpi a všetko okolo nej sa zafarbí na modro.

slovakia

left justify in out

Skladba Joe’s Dream sa nachádza na albume The Bride, ktorý speváčka vydala 1. júla. Okrem nej sa na nej nachádzajú napríklad aj predtým zverejnené piesne I Do, In God's House a Sunday Love . "The Bride sa sústredí na príbeh ženy, ktorej ženích zomrel pri nehode počas cesty na sobáš. Nevesta ujde a vydá sa sama na svadobnú cestu, počas ktorej sa ponorí do temnej meditácie o láske, strate, zármutku a oslave," uviedla hudobníčka v marci na margo albumu.


Bat for Lashes, vlastným menom Natasha Khan, je speváčkou a multiinštrumentalistkou s pakistanskými koreňmi. Na konte má albumy Fur And Gold (2006), Two Suns (2009) a The Haunted Man (2012). Prvé dva nominovali na Mercury Prize a speváčka si vyslúžila i štyri nominácie na BRIT Awards.

 

Jej komerčne najúspešnejšou skladbou je Daniel, za ktorú jej udelili prestížnu Ivor Novello Award. Videoklip k nej je podľa amerického magazínu Spin jedenástym najlepším za rok 2009. Na Ivor Novello Award ju nominovali aj vďaka skladbe Laura. S projektom Sexwitch vlani uviedla na trh zatiaľ jediný, eponymný album.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona