VIDEO Basketbalový exot Kalb zdolal aj LeBrona: 'Žongloval'pri šoférovaní a dal kôš

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 19:39 • 2 min
VIDEO Basketbalový exot Kalb zdolal aj LeBrona: 'Žongloval'pri šoférovaní a dal kôš

VENICE BEACH - David Kalb je v Amerike známy ako basketbalový exot, ktorý pod košmi vyhľadáva jednu extrémnejšiu výzvu za druhou.

slovakia

left justify in out

Pred šiestimi rokmi ho preslávil súboj kurióznych streleckých zakončení proti najväčšej hviezde súčasnosti LeBronovi Jamesovi, s ktorým si to rozdal na betóne vo vychytenom kalifornskom stredisku Venice Beach a zvíťazil 2:0.

 

Najnovšie sa Kalb posadil za volant auta, jednou rukou ho šoféroval a druhou "žongloval" s loptami cez strešné okno: jednu basketbalku vyhodil pred idúce auto, a kým sa mu tá spätnou rotáciou presne do ruky vrátila, medzičasom to isté spravil s druhou. Grandfinále prišlo, keď si prvú loptu odložil, druhú si nechal v dlani, za jazdy niekoľko metrov pred košom vystrelil a trafil presne doň. Konštrukciu zariadenia stihol včas obísť. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies