VIDEO: Barcelona v príprave proti Arsenalu už aj s novými posilami

NETKY.SK • 5 August 2019, 10:56 • 2 min
VIDEO: Barcelona v príprave proti Arsenalu už aj s novými posilami

BARCELONA - Prípravné predsezónne zápasy môžu byť tiež niekedy veľmi atraktívne. Najmä ak sa hrajú zápasy medzi mužstvami z odlišných líg a navyše s úplne iným futbalovým prejavom.

slovakia

left justify in out

V nedeľnom prípravnom zápase na Camp Nou privítala FC Barcelona prestížny anglický klub Arsenal Londýn. Zápas sledovalo vyše 100-tisíc divákov. V akcii sa predstavili aj najnovšie posily Kataláncov Antoine Griezmann a Frenkie De Jong.

 

Duel sa vyvíjal lepšie pre "kanonierov", ktorých v 36. minúte poslal do vedenia Pierre-Emerick Aubameyang. Po zmene strán však v 69. minúte domáci vyrovnali zásluhou vlastného gólu Ainsleya Maitland-Nilesa a v 90. minúte rozhodol o triumfe Barcelony Luis Suarez po prihrávke Sergia Roberta.

 

 

"Myslím, že sme odohrali dobrý zápas, ale v prvej polovici nám chýbal pohyb. Atmosféra bola skvelá a bolo nám cťou stretnúť sa s našimi fanúšikmi," vyjadril sa domáci tréner Ernesto Valverde

.

img

 

Kouč Barcelony vymenil v druhom polčase celú základnú jedenástku, Lionel Messi sa na trávnik nedostal. Pred zápasom sa však argentínsky útočník prihovoril fanúšikom. Sľúbil im, že sa jeho tím pokúsi po neúspechu v uplynulej sezóne v Lige majstrov opäť dosiahnuť na vrchol. Minulý rok sa im stal osudným jediný zápas, a to odveta semifinále na Anfield Road proti Liverpoolu, ktorý otočil nepriaznivý stav a napokon sa stal aj víťazom celej súťaže.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies