VIDEO: Barcelona: Messi neprestáva strieľať góly! Aktuálne má na konte už 88 zásahov

NETKY.SK • 14 December 2012, 21:29 • 2 min
VIDEO: Barcelona: Messi neprestáva strieľať góly! Aktuálne má na konte už 88 zásahov

VIDEO Barcelona Messi neprestáva strieľať góly! Aktuálne má na konte už 88 zásahov - Futbal BARCELONA - Lionel Messi stále neprestáva strieľať góly.

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA - Lionel Messi stále neprestáva strieľať góly. Barcelonský klenot zvýšil počet strelených gólov v kalendárnom roku už na neuveriteľných 88, keď v stredu dva krát skóroval proti Córdobe v 1.zápase Copa Del Rey.
Argentínsky útočník už v nedeľu prekonal rekord Gerharda Müllera z roku 1972, v ktorom sa mu podarilo nastrieľať rekordných 85 gólov, keď v zápase proti Betisu strelil dva góly.

Zdá sa však, že Messi sa prekonaním rekordu nemeckého ostrostrelca neuspokojil a strieľa góly naďalej ako na páse. 25-ročný fenomén bol opäť ten, kto rozhodol o víťazstve Barcelony v pohárovom zápase..
Prvý krát sa presadil už po 11 minútach hry, keď skúsene doklepol prihrávku do prázdnej brány a v 74.minúte pridal aj druhý presný zásah. Mohol dokonca streliť hetrik, ale nedokázal zužitkovať Piquého prihrávku ešte pred jeho druhým gólom.

Keďže španielsku ligu čaká onedlho zimná prestávka, je nepravdepodobné, že by Messi dosiahol trojciferný počet gólov v tomto kalendárnom roku. Tento rok čakajú Barcelonu už iba dva zápasy, čiže Argentínčan by musel v priemere streliť 6 gólov v každom zápase, aby dosiahol magickú hranicu 100 gólov v kalendárnom roku. Zázraky sa však niekedy stávajú..

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=zFODW1onubc"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies