VIDEO Barcelona aj bez divákov natiahla šnúru na sedem víťazstiev

NETKY.SK • 2 Október 2017, 12:43 • 2 min
VIDEO Barcelona aj bez divákov natiahla šnúru na sedem víťazstiev

BARCELONA - Futbalisti španielskeho klubu FC Barcelona vyhrali aj svoj siedmy ligový zápas v prebiehajúcej sezóne. V nedeľu popoludní zdolali aj bez diváckej podpory na svojom štadióne Las Palmas 3:0, keď dvakrát skóroval Lionel Messi a raz Sergio Busquets.

slovakia

left justify in out

Barcelonské hviezdy sa strelecky presadili až po polčasovej prestávke. V 49. minúte otvoril skóre Busquets a Messiho chvíle prišli v záverečnej dvadsaťminútovke. V 70. a 77. minúte strelil Argentínčan desiaty a jedenásty gól sezóny, čím si upevnil vedenie v tabuľke strelcov La Ligy.

 

Duel mal špecifické okolnosti, hral sa pred prázdnymi tribúnami a niekoľko hodín pred výkopom ani nebolo isté, či sa odohrá. Klub sa napokon radšej vyhol hrozbe kontumácie, ale informoval, že nedokáže garantovať bezpečnosť fanúšikov, pretože v meste boli nepokoje v súvislosti s konaním referenda o nezávislosti Katalánska.

 

"Bola to zvláštna situácia pre každého, keďže sa zápas nemohol odložiť a museli sme hrať bez divákov," povedal Ernesto Valverde, tréner Barcelončanov.

 

"Pomalšie sme sa rozbiehali, no druhý polčas sme súpera zatlačili a dokázali skórovať. Chceli sme vyhrať a urobiť Kataláncov šťastnými," dodal Valverde pre oficiálny barcelonský web.

 

Strelec prvého gólu Sergio Busquets si pochvaľoval víťaznú sériu: "Bolo to dôležité víťazstvo, pretože sme hrali v ťažkých podmienkach, bez fanúšikov. Som rád, že som otvoril skóre zápasu. Druhý polčas bol z našej strany lepší ako ten prvý a sme radi, že sme vyhrali."

 

FC Barcelone vedie La Ligu o päť bodov pred FC Sevilla s impozantným skóre 23:2.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies