VIDEO Barbra Streisand zaspievala sériu duetov s Jimmym Fallonom

NETKY.SK • 16 September 2014, 17:00 • 2 min
VIDEO Barbra Streisand zaspievala sériu duetov s Jimmym Fallonom

USA - Americká speváčka Barbra Streisand si v televíznej relácii The Tonight Show zaspievala sériu duetov s moderátorom šou Jimmym Fallonom.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Brooklynu prišla do talkšou predstaviť najnovší album Partners (2014), ktorý obsahuje duetá nahrané výlučne s mužmi. Nechýbajú medzi nimi Andrea Bocelli, Michael Bublé, Josh Groban, John Mayer, Billy Joel, Babyface, John Legend, Stevie Wonder, Lionel Richie, Blake Shelton, Elvis Presley či jej syn Jason Gould.

 

"Prirodzene Elvis už nežije, takže zaňho zaskočím ja," uviedol Fallon spoločné vystúpenie so 72-ročnou interpretkou. Dvojica následne spolu zaspievala skladby Love Me Tender, I'd Want It to Be You a It Had to Be You. "Po pravde, urobil si na mňa dojem. Si veľmi dobrý," pochválila Streisand 39-ročného moderátora. "Musím byť úprimný. Myslel som si, že budeš nočná mora alebo diva. Ale bola si ku všetkým veľmi milá. To ti dovoľuje byť divou. Čo si urobila s Barbrou Streisand?" pokračoval s úsmevom Fallon. "Som celkom obyčajná. Vediem jednoduchý život," odpovedala Streisand. 

 

 

Barbra Streisand sa narodila 24. apríla 1942. Okrem spevu sa venuje aj herectvu, pôsobí tiež ako režisérka. Je držiteľkou Oscarov za hlavnú úlohu v muzikáli Funny Girl (1968) a pieseň Evergreen z filmu Zrodila sa hviezda (1976). Hudobnú kariéru začínala v broadwayských muzikáloch. Predstavila sa tiež vo filmoch ako Hello Dolly! (1969), ...a čo ďalej, doktor? (1972), Takí sme boli (1973), Jeho foter, to je lotor! (2004) alebo Fotri sú lotri (2010). Režírovala snímky ako Yentl (1983), Pán prílivu (1991) a Dve tváre lásky (1996), v ktorých si tiež zahrala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies