VIDEO: Barack Obama vzdal hold obetiam masakry

NETKY.SK • 14 December 2012, 22:01 • 2 min
VIDEO: Barack Obama vzdal hold obetiam masakry

VIDEO Barack Obama vzdal hold obetiam masakry - Krimi So slzami v očiach reagoval dnes americký prezident Barack Obama na masakru na základnej škole v štáte Connecticut, ktorá si vyžiadala najmenej 27 mŕtvych vrátane páchateľa, z toho je 20 detí. Obama sľ

slovakia

left justify in out

imgSo slzami v očiach reagoval dnes americký prezident Barack Obama na masakru na základnej škole v štáte Connecticut, ktorá si vyžiadala najmenej 27 mŕtvych vrátane páchateľa, z toho je 20 detí. Obama sľúbil opatrenia, aby sa zabránilo takýmto tragédiám, no nekonkretizoval ich, uviedla agentúra AP.

"Väčšina z tých, ktorí zomreli, boli deti - krásne, malé deti vo veku od päť do desať rokov," povedal Obama v Bielom dome v jednom zo svojich najemotívnejších príhovorov, ktorý viackrát prerušil, lebo sa mu do očí tlačili slzy.

"Mali celý svoj život pred sebou - narodeniny, promócie, svadba, svoje vlastné deti," pokračoval Obama. "Medzi obeťami sú aj učitelia, muži a ženy, ktorí zasvätili svoje životy pomoci našim deťom."

USA sú podľa neho príliš často dejiskom takýchto tragédií. S pozostalými vtedy súciti nielen ako prezident, ale aj ako otec, ktorý má dve dcéry. Je tomu tak aj dnes.

"Nech Boh žehná spomienke na tieto obete. Slovami Písma svätého - nech sa uzdravia tí, ktorí majú zlomené srdcia a nech sa im zacelia rany," povedal na záver Obama.

Zdroj: TASR

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=mIA0W69U2_Y"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies