VIDEO Barack Obama v posilňovni!

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 10:02 • 2 min
VIDEO Barack Obama v posilňovni!

VARŠAVA - Americký prezident Barack Obama robí rovnako ako milióny ďalších návštevníkov fitnesov grimasy, keď dvíha činky. A rovnako ako mnohí iní cvičí na bežiacom stroji.

slovakia

left justify in out

Na rozdiel nich však Obamu niekto z hotelových hostí potajomky nahral a vyše minútový videozáznam z jeho cvičenia v hoteli Marriot vo Varšave sa v stredu začal šíriť po internete.
      

Obamu vidno, ako si vyberá činky a rozcvičuje sa. V uvedenom poľskom hoteli nocoval v utorok, na začiatku svojej návštevy troch európskych krajín.
      

Tajná služba, ktorej agenti prezidenta vždy sprevádzajú, potvrdila autentickosť videa. Podľa agentúry Associated Press hostí nežiadali, aby si prezidenta nefotografovali.
      

Obama pravidelne cvičí v hotelových fitnesoch počas svojich ciest. Hoteloví hostia tam môžu v tom čase zostať, uviedla Associated Press. Ktokoľvek, kto nocuje v hoteli, kde trávi noc aj americký prezident, musí prejsť cez detektor kovov. Obamova ochranka nepovažuje virálne video z varšavského hotela za porušenie jeho bezpečnosti, uviedla.
      

Hovorca tajnej služby Edwin Donovan agentúre povedal, že nie je žiaden rozdiel medzi fitnesom a tým, keď Obama ide do reštaurácie, kde sa naňho môžu pozerať ostatní hostia a fotografovať si ho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies