VIDEO Auto skončilo potopené v jazere: Záchranár vyťahoval zvnútra bábätko

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 10:51 • 2 min
VIDEO Auto skončilo potopené v jazere: Záchranár vyťahoval zvnútra bábätko

ST. LOUIS - Duchaplný záchranár v americkom štáte Illinois vo štvrtok dopoludnia skočil do ľadového jazera, ponoril sa doň a zachránil bábätko z potopeného športového úžitkového vozidla (SUV). Úrady rýchlo konajúceho muža dnes ocenili.

slovakia

left justify in out

Šerif okresu Madison v Illinois John Lakin uviedol, že vodič automobilu zatelefonoval vo štvrtok dopoludnia na záchrannú linku 911 a nahlásil, že nejaké auto smeruje dolu svahom do jazera Silver Lake v meste Highland.

 

 

Záchranár Todd Zobrist prišiel na miesto, skočil do jazera a plával k SUV, kde vo vnútri našiel vznášať sa na hladine bábätko. Vytiahol ho na kapotu vozidla a urobil kardiopulmonálnu resuscitáciu. Oživené dieťa potom previezol do nemocnice.

 

Lakin povedal, že bábätko sa podľa očakávania úplne zotaví. Šéf záchranných služieb v Highlande Brian Wilson označil Zobristovo konanie na hrdinské.

 

V súvislosti s touto tragédiou našli úrady neskôr dve telá. Jedno vytiahli z jazera a ďalšie po požiari domu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies