VIDEO Auto predviedlo prelet nad iným vozidlom ako z akčného filmu

NETKY.SK • 3 Január 2018, 12:01 • 2 min
VIDEO Auto predviedlo prelet nad iným vozidlom ako z akčného filmu

Kurióznu a zároveň nebezpečnú situáciu zachytil jeden vodič v Rockforde v americkom štáte Illinois. Auto stojace pred ním znenazdajky prudko vyštartovalo, odrazilo sa na trávnatom výbežku a preletelo vzduchom tesne ponad krížom idúce iné auto, ktoré zároveň "štrajchlo". Našťastie sa nikomu nič nestalo.

slovakia

left justify in out

Incident zaznamenala počas Vianoc palubná kamera vo vozidle Robba Brilbecka, ktorý stál vo fronte na drive-thru bankomat, ku ktorému stačí prísť autom a vybrať si hotovosť priamo z vozidla, píše server Novinky.cz.

 

Na záberoch je vidieť čierne SUV, ktoré stálo pri bankomate. Auto sa vzápätí prudko rozbehlo, vyšlo na terénnu prekážku, ktorá ho katapultovala do vzduchu a preskočilo kolmo idúce vozidlo. Počas letu síce zavadilo o strechu idúceho auta, ale pristálo na štyri kolesá.

 

"V banke som videl letiace auto. Nemyslel som si, že je niečo také možné," okomentoval Brilbeck svoje video. Čo bolo príčinou nehody, prípadne prečo vodič zvolil toto krkolomné riešenie, nie je známe.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies