VIDEO Autentické zábery: Policajt má pri prestrelke pripevnenú kameru na uniforme

NETKY.SK • 29 Február 2016, 12:49 • 2 min
VIDEO Autentické zábery: Policajt má pri prestrelke pripevnenú kameru na uniforme

BOGOTA - Kolumbijská polícia uverejnila autentické zábery prestrelky s gangom domových lupičov. Exkluzívne video urobil kolumbijský policajt vďaka kamere, ktorú mal na sebe pripevnenú. Pripomína počítačovú hru, pretože streľba na videu je z pohľadu vlastných očí.

slovakia

left justify in out

Celý zásah sa odohráva v meste Barranquilla a je nasnímaný kamerou, ktorú mal pripevnenú jeden z policajtov na uniforme, pravdepodobne na golieri. Prestrelka snímaná kamerou dáva unikátny pohľad na celý zásah.

 

Na záberoch je vidieť ako policajt prebieha okolo svojich kolegov, ktorí na zemi pacifikujú členov lúpežného gangu. Potom je vidieť ako policajt vojde do domu a dôkladne prehľadáva miestnosti domu. V priebehu kontroly je vidieť na kamere aj dve zviazané obyvateľky domu a krátko s nimi hovorí.

 

 

Na koniec je vidieť zatknutie a odvezenie na policajnú stanicu, kde zverejnia použité zbrane páchateľov. Zatknutí boli štyria muži vo veku medzi 21 a 33 rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies