VIDEO Austrálsky džokej finišoval v Sydney s holým zadkom

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 11:28 • 2 min
VIDEO Austrálsky džokej finišoval v Sydney s holým zadkom

SYDNEY - Austrálsky džokej Blake Shinn vo štvrtok na hipodróme Canterbury v Sydney nechal všetkých súperov s výnimkou jedného pozerať sa na svoj zadok, a to doslova.

slovakia

left justify in out

Nešťastníkovi krátko po štarte súperenia Hyland Race Colours Plate na 1100 m o 40 000 AUD v sedle favoritky Miss Royale praskla guma na "rajtkách", tie sa mu postupne zosúvali a v cieli z toho bol neplánovaný striptíz. Video sa okamžite stalo hitom na webe.

 

 

"Viac ma trápilo, či sa mi podarí splniť úlohu favorita. Gate mi povolili krátko po štarte a nemohol som s tým nič robiť. Obávam sa, že kopa ľudí teraz bude mať zábavu pri sledovaní tých záberov," povedal podľa Racing Postu 27-ročný Shinn, ktorý v roku 2008 triumfoval na kultovom Melbournskom pohári vo Flemington Parku ako partner Vieweda.

 

"Piatou stopou od bariéry a s oblečením na pol žrde, ale neprestal sa koncentrovať na svoj výkon - presne tak ho všetci poznáme," obdivne podotkol majiteľ Miss Royale Richard Pegum.

 

"Skvelé, že som zvíťazil. O to viac, že som bol jediný z jazdcov, kto sa nemusel celú cieľovú rovinku pozerať na Blakov zadok," zasmial sa džokej Tommy Berry, ktorý triumfoval s kobylou Defender.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies