VIDEO Austin kopol Lössla do tváre, už pozná svoj trest

NETKY.SK • 25 December 2017, 10:46 • 2 min
VIDEO Austin kopol Lössla do tváre, už pozná svoj trest

LONDÝN - Anglický futbalový útočník Charlie Austin v službách Southamptonu akceptoval trojzápasový trest, ktorý mu udelila Futbalová asociácia (FA) za to, že kopol do tváre brankára Huddersfieldu Jonasa Lössla.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral v sobotňajšom zápase na štadióne "svätcov" St Mary's, ktorý sa skončil remízou 1:1. Dánsky brankár po ňom zostal so zakrvavenou tvárou a podozrením na zlomený nos. Duel však dohral.

 

"Charlie Austin bude suspendovaný na najbližšie tri zápasy Southamptonu po tom, čo bol obvinený z násilného správania. Obvinenia akceptoval, no tvrdil, že trest je prísny. Jeho námietky zamietla nezávislá regulačná komisia. Jeho zákrok nezachytili rozhodcovia v zápase, ale usvedčil ho videozáznam," píše sa v stanovisku FA.

 

Austin, ktorý strelil úvodný gól, stretnutie nakoniec nedohral, keďže si poranil zadný stehenný sval. Tréner Southamptonu Mauricio Pellegrino uviedol, že bude pauzovať počas celého sviatočného obdobia. Určite si tak nezahrá v súbojoch s Tottenhamom, Manchestrom United a Crystal Palace. Austin je so šiestimi gólmi najlepší strelec klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona