VIDEO Attila Végh si kvôli zápasu Nurmagomedova s McGregorom skoro ráno privstal, záver súboja ho šokoval

NETKY.SK • 9 Október 2018, 12:36 • 2 min
VIDEO Attila Végh si kvôli zápasu Nurmagomedova s McGregorom skoro ráno privstal, záver súboja ho šokoval

BRATISLAVA – Bol to zápas, ktorý rozdelil fanúšikov MMA športu ako žiadny iný súboj pred tým. Hlavný duel podujatia UFC 229 , v ktorom ruský zápasník Chabib Nurmagomedov obhájil v noci na nedeľu titul šampióna ľahkej váhy a zdolal Íra Conora McGregora, mal škandalóznu dohru.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Nurmagomedov krátko po víťazstve preskočil klietku a zaútočil v hľadisku na McGregorovho tréningového partnera Dillona Danisa. V okamihu sa strhla bitka, následne päste lietali aj priamo v oktagone, McGregora atakovali členovia Nurmagomedovho tímu.

 

Obaja zápasníci opustili scénu ešte pred oficiálnym vyhlásením výsledku. Prezident UFC Dana White dokonca vyhlásil, že tridsaťročný Dagestanec môže po škandále prísť o svoj titul. Finančnú odmenu vo výške 2 milióny dolárov mu zatiaľ nevyplatili.

 

Reakcie priaznivcov MMA športu, ktorého popularita závratnou rýchlosťou stúpa aj na Slovensku, zostali po súboji zmiešané. Na sociálnych sieťach sa strhla vášnivá diskusia, mnohí ostro odsudzujú hrubé nešportové správanie Nurmagomedova. Rus sa objavil aj na pozápasovej tlačovke a ospravedlnil sa, no zároveň odsúdil McGregorove predzápasové provokácie.

 

Túto významnú športovú udalosť v priamom prenose sledoval aj najúspešnejší slovenský MMA zápasník a niekdajší šampión v poloťažkej váhe v organizácii Bellator a Európsky šampión v asociácii World Free Attila Végh. Prostredie oktagonu je mu dôverne známe, ale na takéto vyhrotenie a nevraživosť dvoch súperov si nepamätá. V exkluzívnom rozhovore pre netky. sk zápas a následný incident zhodnotil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies