VIDEO Apple údajne uvedie iPhone 6 na trh už v auguste

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 19:04 • 2 min
VIDEO Apple údajne uvedie iPhone 6 na trh už v auguste

NEW YORK - Americká spoločnosť Apple by mohla uviesť svoju novú verziu iPhonu na trh skôr, než sa pôvodne očakávalo.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom agentúra Reuters a portál RTTNews, ktoré sa odvolali na správu taiwanského denníka Economic Daily News. Ten informácie získal od zdrojov z dodávateľských firiem spoločnosti Apple.
     

Podľa spomínanej správy by sa iPhone 6 so 4,7-palcovým displejom mal dostať do obchodov už v auguste, a nie až v septembri, čo bol pôvodne plánovaný termín. Zatiaľ nie je známe, na ktorých trhoch sa predaj telefónu začne.
     

Čo sa týka iPhonu 6 s väčším displejom, konkrétne 5,5- alebo 5,6-palcovým, ten by sa mal dostať na trh v pôvodne plánovanom termíne, teda v septembri. Podľa Economic Daily News by sa tento rok malo vyrobiť asi 80 miliónov telefónov iPhone 6.
     

Analytici sú presvedčení, že zväčšenie obrazovky iPhonov zo 4-palcových by malo firme Apple pomôcť ukrojiť viac z trhu so smartfónmi na úkor konkurencie, akou je najmä juhokórejský Samsung Electronics. Ten omnoho rýchlejšie reagoval na zvýšený dopyt zákazníkov po väčších displejoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies