VIDEO Anonymous opäť v akcii: Vyhlásili totálnu vojnu Donaldovi Trumpovi

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 19:02 • 2 min
VIDEO Anonymous opäť v akcii: Vyhlásili totálnu vojnu Donaldovi Trumpovi

BRATISLAVA - Popredná skupina hacktivistov, známa ako Anonymous sa opäť prihlásila.

slovakia

left justify in out

Vyhlasuje totálnu vojnu Donaldovi Trumpovi, ktorý kandiduje na prezidenta za republikánov v USA. 

 

Vo videu, ktoré zverejnili 4. marca, deklarujú totálnu vojnu Donaldovi Trumpovi a dôvodom je jeho kontroverzná a útočná kampaň, ktorá rozhodne nevonia všetkým a jeho myšlienky šokovali celú Ameriku. 

 

Práve táto jeho kampaň a vyhlásenia, ktoré rozdeľujú a šokujú sú dôvodom, prečo Trumpovi vyhlasujú Anonymous „totálnu vojnu“. 
Cieľom Anonymous je celkom odstaviť Trumpa už od prípadnej prezidentskej nominácie, o ktorú práve bojuje (ako favorit) za stranu republikánov. Ako súčasť svojej kampane, bude používať hashtag #OpTrump.


Skupina Anonymous sa neplánuje zastaviť pred žiadnymi prostriedkami, ktoré by mohli byť použité na zastavenie samotného Trumpa či aspoň jeho diskreditáciu.

 

Potencionálny záujemcovia sa môžu zapojiť do kampane, ktorá zahŕňa útok na osobné či pracovné stránky pod patronátom Dolanda Trumpa. Jedná sa o stránky ako trumpchicago.com, donaldjtrump.com, trump.com, trumphotelcollection.com, donaldtrump2016online.com, citizensfortrump.com.

 

Prvý koordinovaný útok bol naplánovaný na 1. apríla, s cieľom odstaviť webovú stránku trumpchicago.com. Anonymous chcú získavať a publikovať citlivé informácie aj zo súkromia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies