VIDEO Anglická ZOO nalákala návštevníkov na tučniaky: Ľudia po príchode ostali zdesení

NETKY.SK • 4 Október 2018, 13:26 • 2 min
VIDEO Anglická ZOO nalákala návštevníkov na tučniaky: Ľudia po príchode ostali zdesení

Ani jeden z návštevníkov s týmto zrejme nerátal. Zvieratá sa akosi nehýbali.

slovakia

left justify in out

Anglické mesto Telford sa môže popýšiť zoologickou záhradou, ktorá v poslednom období prešla rozsiahlejšou zmenou. Rozhodli sa totiž, že sa tu začnú venovať chovu tučniaka Humboldtovho, preto investovali 60-tisíc libier do výstavby nového pavilónu špeciálne určeného pre tieto nelietavé vtáky. Avšak návštevníci po ich návšteve ostali veľmi prekvapení.

 

Mnohí rodičia vzali deti do ZOO práve kvôli tučniakom. Po príchode na miesto ale zostali zaskočení. Zvieratá sa vôbec nehýbali! Nie však preto, že by boli lenivé, ale preto, že išlo jednoducho o plastové atrapy.

 

ZOO bizarnú situáciu zdôvodnila tvrdením, že bojujú s vážnym problémom, konkrétne maláriou, ktorá postihuje zvieratá v zoologických záhradách po celej Veľkej Británii. Situácia je pre ZOO v Telforde, samozrejme, mimoriadne nepríjemná, avšak momentálne nemohli konať inak. Keďže je nová stavba určená a prispôsobená výhradne tučniakom, nebola iná, než táto možnosť. Akonáhle sa stav zastabilizuje, pavilóny obsadia živé tučniaky Humboldtove.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies