VIDEO Andy Murray ponúkal fanúšikom zmrzlinu, rýchlo ho odhalili

NETKY.SK • 20 August 2015, 14:07 • 2 min
VIDEO Andy Murray ponúkal fanúšikom zmrzlinu, rýchlo ho odhalili

CINCINNATI - Svetový tenista číslo 2 Andy Murray je zvyknutý servírovať esá, nie zmrzlinu, ale kvôli svojim fanúšikom si dovolil drobnú zmenu.

slovakia

left justify in out

V prezlečení s okuliarmi, parochňou a bejzbalovou čiapkou sa počas turnaja ATP World Tour Masters 1000 v americkom Cincinnati postavil za zmrzlinový pult a pýtal sa ľudí, na akú majú chuť. Jeho ambícia zostať nespoznaný však dlho nevydržala. Úradujúci šampión turnaja v Montreale bol rýchlo prezradený, keďže fanúšikom bola aj v prestrojení jeho tvár pomerne známa. Informujú o tom viaceré americké či britské servery.

 



 

"Takto to vyzerá, keď sa Andy Murray zamaskuje, dá vám zmrzlinu, potom zhodí parochňu a vyfotí sa s vami," zareagovala na sociálnej sieti Julie Bonifaceová, ktorá pridala aj fotku "škótskeho zmrzlinára".

 

 

Podľa Murrayho hovorcu za touto zmrzlinovou aktivitou netreba hľadať nič výnimočné. Dvadsaťosemročný dvojnásobný grandslamový šampión sa iba rozhodol, že "bude trochu blbnúť" a zistí, aký je populárny u ľudí." Murray aktuálne postúpil v Cincinnati do 3. kola dvojhry, keď v stredu zdolal amerického veterána Mardyho Fisha 6:4, 7:6 (1).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies