VIDEO Amy Lee zverejnila video k piesni If You're A Star

NETKY.SK • 2 Október 2016, 12:37 • 2 min
VIDEO Amy Lee zverejnila video k piesni If You're A Star

BRATISLAVA - Americká speváčka Amy Lee zverejnila videoklip k piesni If You're A Star. Animovaná novinka sa zameriava na ovečku, ktorá sa vydá do sveta a napokon sa vráti k svojmu stádu.

slovakia

left justify in out

Skladba pochádza z albumu pre deti Dream Too Much, ktorý líderka kapely Evanescence vydala 30. septembra. Nahrávka obsahuje celkovo dvanásť skladieb, medzi ktorými je aj coververzia hitu Hello Goodbye legendárnych The Beatles. Na štúdiovke sa podieľali aj rodinní príslušníci 34-ročnej interpretky. „Povedali sme si, že aj keby sme boli jediní, kto túto nahrávku bude počuť, oplatilo sa to, pretože pre nás ako rodinu znamená veľmi veľa a milujeme ju. Som na tento album veľmi hrdá," vyjadrila sa speváčka v nedávnom rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone.


Amy Lee, celým menom Amy Lynn Hartzler je speváčka, textárka a klaviristka. V roku 1995 založila spolu s gitaristom Benom Moodym spomínanú kapelu Evanescence, ktorá sa preslávila singlami ako Bring Me to Life, Going Under, My Immortal, Everybody's Fool, Lithium, My Heart Is Broken alebo Lost in Paradise. Kapela má na konte tri štúdiovky Fallen (2003), The Open Door (2006) a Evanescence (2011). Lee už spolupracovala aj na iných projektoch, napríklad na prerábke soundtracku filmu Predvianočná nočná mora (1993) s názvom Nightmare Revisited (2008), či na nahrávke Muppets: The Green Album (2011). Spolu s Daveom Eggarom nahrala album Aftermath (2014), ktorý je soundtrackom snímky War Story (2014). Tento rok ponúkla EP Recover, Vol. 1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies