VIDEO Amerika je hore nohami! Polícia pátra po mužovi, ktorý vraždil v priamom prenose

NETKY.SK • 17 Apríl 2017, 09:27 • 2 min
VIDEO Amerika je hore nohami! Polícia pátra po mužovi, ktorý vraždil v priamom prenose

Washington - Polícia v americkom Clevelande vyhlásila v nedeľu pátranie po páchateľovi vraždy, ktorú bolo možné sledovať naživo prostredníctvom videoprenosu na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

Muž identifikovaný ako Steve Stephens zastrelil pred zapnutou kamerou 74-ročného Roberta Goodwina, ktorého si zrejme vybral za svoju obeť náhodne. Na zverejnených záberoch tiež tvrdil, že predtým zabil viac ako tucet iných ľudí, čo však polícia zatiaľ nedokázala potvrdiť.

 

Náčelník clevelandskej polície Calvin Williams vyzval Stephensa, aby "viac nikomu neubližoval" a sám sa prihlásil. Polícia upozornila verejnosť, že hľadaného muža treba považovať za ozbrojeného a nebezpečného.

 

Videozábery vraždy, ktorá sa odohrala v nedeľu okolo 14.00 h miestneho času (20.00 h SELČ), boli z Facebooku odstránené až po zhruba troch hodinách. Clevelandský starosta Frank Jackson vyjadril sústrasť rodine obete a ubezpečil, že Stephensa sa nakoniec podarí zadržať.

 

                            

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona