VIDEO Americký šerif má plán, ako ľudí ochrániť pred teroristami, chce vyzbrojiť občanov

NETKY.SK • 10 December 2015, 16:00 • 2 min
VIDEO Americký šerif má plán, ako ľudí ochrániť pred teroristami, chce vyzbrojiť občanov

FLORIDA - Americký šerif nahral video, v ktorom urguje občanov krajiny, aby si zaobstarali zbraň a dokázali sa tak chrániť v prípade teroristického útoku.

slovakia

left justify in out

Wayne Ivey z Floridy vysvetlil, že najlepšia ochrana pri útoku je rýchla reakcia a protiútok, a preto by mali podľa neho Američania nosiť zbrať všade kam idú. Iveyove video má na You Tube od začiatku týždňa už tisícky pozretí.

 

"Tak ako každý z vás, aj ja mám už plné zuby teroristov a ich útokov na americkú verejnosť, kvôli 15 minútam slávy," povedal Ivey, pričom spomenul aj útoky v Paríži a varoval ľudí, že nabudúce môžu teroristi zaútočiť aj na ich vlastnom dvore. 

 

"Jediná vec, ktorá zastaví zlého chlapa so zbraňou, je dobrý chlap so zbraňou," vysvetlil. "Prosím, nenechajte sa touto správou vystrašiť, chcem len, aby bol každý z vás pripravený ak sa ocitne v nebezpečnej situácii. Mali by ste vedieť rýchlo zareágovať," doplnil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona