VIDEO Americký r'n'b spevák R. Kelly na poslednú chvíľu zrušil koncert na festivale

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 16:53 • 2 min
VIDEO Americký r'n'b spevák R. Kelly na poslednú chvíľu zrušil koncert na festivale

USA - Americký r'n'b spevák R. Kelly zrušil svoje sobotňajšie vystúpenie na festivale Soulfest AZ v arizonskom meste Tolleson.

slovakia

left justify in out

Spravil tak iba 20 minút pred začiatkom koncertu po tom, ako sa dozvedel, že mu organizátori podujatia nevyplatili dohodnutý honorár. Návštevníkom festivalu to oznámil spevákov manažér, na čo zareagovali bučaním a následne zahádzali pódium odpadkami a plastovými stoličkami.

 

 

Samotný R. Kelly sa fanúšikom ospravedlnil prostredníctvom videa na portáli YouTube. "Som tu v Arizone a zdravím všetkých svojich fanúšikov, ktorí na mňa čakajú. Ale musím vám, bohužiaľ, oznámiť, že dnes nebudem môcť vystúpiť, hoci som vo svojom prívese a pripravený vybehnúť na pódium. Ale práve som od svojho manažéra dostal zlé správy, ktoré mi doteraz nepovedal, a to že mi organizátori nezaplatili za vystúpenie. Bolo mi povedané, že zaplatili, ale keď som sem dorazil, tak som žiadne peniaze nedostal, Čiže nejde o nič osobné voči moji fanúšikom. Je to biznis. Dúfam, že to pochopíte. Keď mi zaplatia a budú pripravení robiť biznis, tak ako sa má robiť, tak sa do Arizony vrátim a predvediem svojim fanúšikom tú najlepšiu šou. Mám vás rád a ešte raz sa ospravedlňujem," uviedol. 

 

 

Štyridsaťosemročný R. Kelly, celým menom Robert Sylvester Kelly, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1989. Debutoval albumom Born Into The 90's (1992), ktorý nahral spolu so skupinou Public Announcement. O rok neskôr vydal prvú sólovku 12 Play, po ktorej nasledovalo ďalších jedenásť štúdioviek. Okrem toho má na konte dva spoločné albumy s rapperom Jay Z - The Best Of Both Worlds (2002) a Unfinished Business (2004). Jeho najznámejším hitom je skladba I Believe I Can Fly, za ktorú dostal v roku 1998 tri ceny Grammy. Odvtedy sa však v médiách objavoval skôr v súvislosti s prípadom šírenia detskej pornografie. Po viac ako šesťročnom súdnom procese ho v roku 2008 zbavili všetkých obvinení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies