VIDEO Americká speváčka Amy Lee z kapely Evanescence vydá album pre deti

NETKY.SK • 18 August 2016, 13:30 • 2 min
VIDEO Americká speváčka Amy Lee z kapely Evanescence vydá album pre deti

BRATISLAVA - Americká speváčka Amy Lee, známa ako líderka rockovej kapely Evanescence, vydá 30. septembra album pre deti s názvom Dream Too Much. Nahrávka ponúkne celkovo dvanásť skladieb, z ktorých interpretka už predstavila titulnú pieseň. Album bude obsahovať aj coververziu hitu Hello Goodbye legendárnych The Beatles.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná rodáčka z kalifornského mesta Riverside v rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone prezradila, že na nahrávke inšpirovanej jej dvojročným synom Jackom sa podieľal aj jej otec John, ktorý je muzikant a zahral si na ukulele, dobro a bendžo. Obaja začali pracovať na projekte v texaskom meste Fort Worth a neskôr sa k nim pridali aj ďalší členovia a členky rodiny.


Speváčkin strýko Tom nahral gitaru, basgitaru a harmoniku, sestry Carrie a Lori si zaspievali a v cameo úlohe sa predstavil aj spomínaný interpretkin syn, ktorého má s manželom Joshom Hartzlerom. "Povedali sme si, že aj keby sme boli jediní, kto túto nahrávku bude počuť, oplatilo sa to, pretože pre nás ako rodinu znamená veľmi veľa a milujeme ju. Som na tento album veľmi hrdá," vyjadrila sa speváčka.


Amy Lee, celým menom Amy Lynn Hartzler je speváčka, textárka a klaviristka. V roku 1995 založila spolu s gitaristom Benom Moodym spomínanú kapelu Evanescence, ktorá sa preslávila singlami ako Bring Me to Life, Going Under, My Immortal, Everybody's Fool, Lithium, My Heart Is Broken alebo Lost in Paradise.

 

Kapela má na konte tri štúdiovky Fallen (2003), The Open Door (2006) a Evanescence (2011). Lee už spolupracovala aj na iných projektoch, napríklad na prerábke soundtracku filmu Predvianočná nočná mora (1993) s názvom Nightmare Revisited (2008), či na nahrávke Muppets: The Green Album (2011). Spolu s Daveom Eggarom nahrala album Aftermath (2014), ktorý je soundtrackom snímky War Story (2014). Tento rok ponúkla EP Recover, Vol. 1.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona