VIDEO Americká mládež na novú zábavku: Knokautujú nevinných ľudí na ulici!

NETKY.SK • 19 November 2013, 13:35 • 2 min
VIDEO Americká mládež na novú zábavku: Knokautujú nevinných ľudí na ulici!

JERSEY CITY – Predstavte si, že kráčate po ulici a zrazu vám vyletí jedna na bradu a vy padnete na zem ako podťatý. Takto to dnes vyzerá v americkom meste Jersey City v štáte New Jersey. Mládež si tam totiž našla novú zábavku.

slovakia

left justify in out

Hra sa volá Knokaut a už z jej názvu vyplýva, že ide o agresívnu zábavku. Jej princípom je knokautovať nič netušiaceho človeka jednou ranou. Podľa detí žijúcich v meste Jersey sa vraj jedná o veľkú zábavu.

Obeťou tejto brutálnej hry sa stal jeden bezdomovec, ktorého zbili traja tínedžeri. Podľa polície bol bezdomovec súčasťou „hry Knokaut“. Traja mladíci sa však natoľko vcítili do hry, že bezdomovca ubili na smrť.

Na videu, ktoré odvysielala americká televízia CBS môžete vidieť niekoľko obetí tejto nebezpečnej a chorej hry. Jednou z obetí hry sa stal aj miestny učiteľ James R. Addlespurger, ktorý kráčal oproti skupinke mladíkov, z ktorej jeden z nich učiteľa knokautoval. Na videu dokonca dostala brutálny zásah do tváre aj mladá žena, ktorá po útoku zostala bezvládne ležať ne chodníku.

Podľa jedného z obyvateľov mesta Jersey City sa obeťou môže stať hocikto napríklad aj matka s deťmi, ktorá sa ocitne na ulici v nesprávny čas. Podľa neho dokonca dostal už aj kuriér zo služby UPS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona