VIDEO: Američan si nezavrel bránu, na dvore ho čakalo prekvapenie

NETKY.SK • 29 Apríl 2019, 13:32 • 2 min
VIDEO: Američan si nezavrel bránu, na dvore ho čakalo prekvapenie

Keď sa Scott Russo vrátil z práce domov, nemohol uveriť vlastným očiam. Toto mal v záhrade!

slovakia

left justify in out

Američan Scott Russo a jeho manželka majú nevšedný zážitok. Žijú v kalifornskom Lincolne, v oblasti, kde sa momentálne kvôli veľkým požiarom, ktoré v poslednom období krajinu postihli, presunuli stáda oviec na pastvu. A práve s tým súvisí správa, ktorá pobavila svet.

 

Scott pri odchode z domu zabudol, zavrieť bránku, ktorá viedla k jeho domu. Za normálnych okolností by sa nič extra nedialo. O „zábavu“ sa však postarali práve ovce. Jedno z presunutých stád sa totiž zjavne páslo neďaleko jeho obydlia a keď sa muž vrátil domov, neveril vlastným očiam. Jeho dvor bol plný splašených oviec!

 

img

 

Russo sa spočiatku na nevšednej situácii dobre pobavil, avšak čoskoro zistil, že vyhnať dezorientované 200-členné stádo oviec cez úzke dvierka bude problém. Navyše vyľakané zvieratá na jeho pozemku napáchali aj niekoľko menších škôd.

 

Na pomoc si preto privolal manželku a spoločne sa snažili ovce nasmerovať von. Vôbec sa im však nedarilo, naopak, do dvora prišli ešte ďalšie ovce. Pochopili, že tadiaľ cesta nevedie. Preto sa Scott rozhodol opustiť záhradu v nádeji, že ovečky pôjdu za ním, zatiaľ čo jeho žena hrkala tamburínou, aby ich odplašila. Nakoniec boli úspešní a stádo sa im zo záhrady podarilo vyhnať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies