Video Alison Mosshart: Keď vyrastiem, chcem byť Iggy Pop

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 14:45 • 2 min
Video Alison Mosshart: Keď vyrastiem, chcem byť Iggy Pop

BRATISLAVA - Americká speváčka Alison Mosshart vyhlásila, že "keď vyrastie", chce byť legendárnym interpretom Iggym Popom.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z floridského mesta Vero Beach v sobotu vystúpila s kapelou The Kills pred 69-ročným spevákom na britskom festivale Isle of Wight. "Keď sme dostali ponuku a vedeli sme, že budeme hrať na rovnakom pódiu ako Iggy, nebolo nad čím premýšľať. Bolo to neskutočne dobré. Je to ako odborná hodina, počas ktorej sa môžete naučiť ako vystupovať," uviedol Jamie Hince, gitarista The Kills. "Keď vyrastiem, chcem byť Iggy Pop, on je majster," dodala 37-ročná Mosshart.


Dvojica videla lídra kapely The Stooges vystupovať aj nedávno v Paríži. Pop tam prezentoval svoj najnovší sólový album Post Pop Depression (2016), ktorý s ním nahrali Josh Homme, Dean Fertita a Matt Helders.


Mosshart a Hince vydali 3. júna štúdiovku Ash & Ice, ktorá obsahuje 13 skladieb, vrátane singlov Doing It to Death, Heart of a Dog a Siberian Nights. S albumom sa v UK Charte dostali na 18. priečku, čo je zároveň najväčší úspech kapely v tejto hitparáde.

 

"Veľa sme hrali, veľa sme pracovali v Amerike, ale vždy je pre mňa najdôležitejšie dosiahnuť malé víťazstvá vo Veľkej Británii," vyhlásil 47-ročný rodák z Buckinghamshire. The Kills majú okrem toho na konte aj štúdiovky Keep on Your Mean Side (2003), No Wow (2005), Midnight Boom (2008) a Blood Pressures (2011).
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies