VIDEO Alexandrovci začali európske turné, na Slovensku ich čaká desať koncertov

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 09:03 • 2 min
VIDEO Alexandrovci začali európske turné, na Slovensku ich čaká desať koncertov

BRATISLAVA - Ruský armádny súbor Alexandrovci je už v susednej Českej republike. Prvý koncert sa uskutočnil vo štvrtok večer (11. 5.) v Zlíne, dnes vystúpi súbor v Olomouci. Po záverečnom koncerte v Plzni sa presunú na Slovensko, v programe majú desať vystúpení.

slovakia

left justify in out

Slovenská časť turné je podporená veľkou mediálnou kampaňou, ktorej súčasťou je 500 vylepených bilboardov, 2400 televíznych a 3460 rozhlasových spotov. Príprava slovenského turné Alexandrovcov trvala celý jeden rok a jej súčasťou bolo viac než 1400 hodín telefonovania, 3000 odoslaných emailov a zhruba 5000 najazdených kilometrov. A to všetko ešte predtým, ako sa začne prvý koncert.

 

Samotné turné Alexandrovcov rozmenené na čísla tiež prináša zaujímavé štatistiky. Na turné pre viac ako 40.000 divákov sa podieľa celkovo spolu 682 ľudí, pričom len denný realizačný tím súboru tvorí 72 ľudí. Alexandrovci v priebehu slovenského turné precestujú viac ako 2400 kilometrov, počas ktorých je pre nich pripravených 2600 minerálnych vôd. Vadim Ananev so svojimi kolegami obsadia takmer tisícku slovenských hotelových izieb a počas turné im bude nonstop k dispozícii aj vlastná ambulancia, ktorá sa bude starať o zdravie všetkých členov súboru.

 

Slovenské turné Alexandrovcov, v rámci ktorého vystúpia aj Helena Vondráčková a Kandráčovci, je pred svojím začiatkom takmer vypredané a k dispozícii sú posledné vstupenky.

 

„Sme radi, že celoročné úsilie potvrdilo predpokladaný záujem slovenského diváka o toto turné, a že napriek tragédii, ktorá zbor postihla koncom minulého roka, budú Alexandrovci pripravení opäť odohrať sériu nezabudnuteľných koncertov,“ povedali Karol Jagoš a Braňo Holička z TRIO Production.

 

Vystúpenie v Banskej Bystrici je vypredané, v Trenčíne sú v súčasnosti k dispozícii už len vstupenky na státie a v ostatných mestách je situácia veľmi podobná.

 

Slovenskú časť European Tour 2017 začínajú Alexandrovci a ich hostia 24. mája v Žiline, ďalšími mestami budú Trenčín (25. 5.), Prievidza (26. 5.), dve vystúpenia v Bratislave 27. mája, Košice (30. 5.), Poprad (31. 5.), Brezno (1. 6.), Banská Bystrica (2. 6.) a Nitra (3. 6.).

 

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies