VIDEO: Alec Baldwin bude mať ôsme dieťa!

NETKY.SK • 31 Marec 2022, 06:58 • 2 min
VIDEO: Alec Baldwin bude mať ôsme dieťa!

BRATISLAVA - Pre amerického herca a jeho manželku Hilariu Baldwin to bude ich siedmy spoločný potomok. Radostnú novinku zverejnila 38-ročná mamička na Instagrame spolu s milým rodinným videom.

slovakia

left justify in out

Dvojica prezradila pre americký magazín People, že bábätko by sa malo narodiť na jeseň. „Jedna z najkrajších vecí, ktoré naše deti zažívajú v rámci našej veľkej rodiny, je možnosť spoznať, ako dokáže srdce rásť s každým novým súrodencom,“ povedali manželia, ktorí sa zosobášili v roku 2012.    

 

 

Novinku zverejnili niekoľko mesiacov po tom, ako 63-ročný herec nešťastnou náhodou zastrelil počas nakrúcania filmu kameramanku Halynu Hutchins. Hilaria Baldwin na Instagrame uviedla, že po náročnom období sa z očakávaného potomka veľmi tešia.

 

„Boli sme si istí, že naša rodina je už kompletná. Sme však nesmierne šťastní. Zdieľam s vami moment, keď sme sa o to podelili s našimi deťmi. Ako môžete vidieť, sú veľmi nadšené. Naše nové bábätko je pre nás svetlým bodom v našich životoch. Požehnanie a dar v týchto neistých časoch,“ vyhlásila. 

 

Prečítajte si tiež: Bruce Willis končí s herectvom pre vážne zdravotné problémy

 

V rodinnom videu sú s nimi dcéry María Lucía Victoria (13 mesiacov) a Carmen Gabriela (8 rokov) a synovia Rafael Thomas (6 rokov), Leonardo Ángel Charles (5 rokov), Romeo Alejandro David (3 roky) a Eduardo "Edu" Pao Lucas (18 mesiacov). 

 

 

Herec má ešte 26-ročnú dcéru Ireland Baldwin s bývalou manželkou, herečkou Kim Basinger. 

 

Možno vás zaujme: VIDEO: Hollywoodsky herec Sean Penn sa vrátil na Ukrajinu. Aké má plány?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies