VIDEO Albert Rusnák strelil parádny gól, stal sa mužom zápasu proti Dordrechtu

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 09:28 • 2 min
VIDEO Albert Rusnák strelil parádny gól, stal sa mužom zápasu proti Dordrechtu

GRONINGEN - Slovenský futbalista Albert Rusnák skóroval v drese Groningenu proti Dordrechtu v nedeľňajšom stretnutí 26. kola najvyššej holandskej súťaže Eredivisie a prispel k víťazstvu svojho tímu 2:0. Dvadsaťročný ofenzívny stredopoliar otvoril skóre v 43. min a v nadstavenom čase druhého dejstva prihral na upokojujúci druhý presný zásah domácich Tjaronnovi Cherymu. Rusnák odohral celý duel a v 59. min videl žltú kartu.

slovakia

left justify in out

"Bol to náročný zápas. Mali sme obdobie, keď sme nedokázali zvíťaziť. Cítili sme zvýšený tlak okolia, ale to je normálne. Podstatné je, že sme získali tri body. Predtým sme inkasovali v záveroch duelov, no teraz sme ukázali, že sme silné mužstvo. Skórovali sme na konci prvého aj druhého polčasu, čo tiež pokladám za pozitívum. Súper prehrával, takže bolo prirodzené, že poslal na ihrisko viac útočníkov a snažil sa nás dostať pod tlak. Nakopávali lopty, museli sme pozorne brániť. Je lepšie hrať zle a zvíťaziť, než hrať dobre a prehrať. Aj gól na 2:0 bol dôležitý, pretože nám poistil tri body. Pohľad na tabuľku je teraz krajší, sme na ôsmej priečke," povedal Albert Rusnák v pozápasovom rozhovore zverejnenom na oficiálnom konte Groningenu na YouTube. 

 

 

 

 

Mládežnícky reprezentant SR je od januára tohto roka hráčom Groningenu. V prvej polovici sezóny hosťoval z Manchestru City v inom holandskom klube Cambuure. Rusnák dosiahol dovedna siedmy gól v tejto sezóne holandskej Eredivisie (štyri za Cambuur, tri v drese Groningenu, pozn.). Priaznivci na štadióne Euroborg ho dokonca v nedeľu vyhlásili za muža duelu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies