ROZHOVOR Celeste Buckingham: "Nikto nie je dokonalý. Sme autentickí."

NETKY.SK • 3 December 2018, 15:19 • 2 min
ROZHOVOR Celeste Buckingham: "Nikto nie je dokonalý. Sme autentickí."

BRATISLAVA - Celeste Buckingham prijala pozvanie do našej redakcie a exkluzívne nám porozprávala o svojom živote.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Celeste je veľmi milá príjemná mladá dáma a hlavne talentovaná speváčka, ktorá nám bez zábran porozprávala o svojom živote a svojich tajných snoch. Zároveň sa nám vyjadrila k nedávnemu "šumu", ktorý nastal po zverejnený fotografie Celeste na Bratislavských módnych dňoch. Záber, ktorý mal šokovať sa stal symbolom boja proti povrchnej kráse a spojil ľudí pre správnu vec.

 

V dnešnom svete nepochybujú o svojej kráse už len ženy ale aj muži. Naše malé ale aj veľké nedokonalosti sa stali zároveň našimi slabinami. Práve tie nás ale robia výnimočnými a zároveň silnejšími ak ich príjmeme za vlastné. Vo svete máme veľa osobností, ktoré si vďaka svojim nedokonalostiach vybudovali kariéru. Sila vášej osobnosti tkvie v tom, aký skutočnosti ste a nie v tom ako vyzeráte.

 

Tiež vyjadrila svoj názor na sociálne siete, ktoré sú v dnešnej dobe klamlivé a veľa mladých dievčat sa chce podobať na tie dokonalé ženy z Instagramu. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies