VIDEO ako z hororu: S týmto chlapíkom by ste vo výťahu neprežili!

NETKY.SK • 23 Január 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO ako z hororu: S týmto chlapíkom by ste vo výťahu neprežili!

SYDNEY – Bezpečnostné kamery v jednom z výťahov v Sydney zachytili veľmi desivý zjav.

slovakia

left justify in out

Do pol pása vyzlečený muž sa viezol výťahom a celý čas zúrivo vrieskal, poskakoval a obrovským nožom na mäso bodal okolo seba i do steny. Keby mu niekto vošiel do cesty, pravdepodobne by ho zabil... Zjavne bol pod vplyvom omamných látok, ale to zatiaľ nie je oficiálne potvrdené.

 

 

Zábery natočila kamera z nového bezpečnostného systému, ktorý austrálska vláda nechala nainštalovať do bytov, kde sa vyskytujú problematické indivíduá, aby sa slušní ľudia cítili bezpečnejšie.

 

Zopár vagabundov sa v minulosti kamery pokúšalo zničiť, či zastriekať farbou. Nový kamerový systém má byť odolnejší. Tamojší minister sociálnych vecí Pru Goward uviedol, že kraj sa snaží niektorých nespratných obyvateľov dostať pod kontrolu, čo však nie je jednoduché.

 

"Nespoločenské správanie bráni ľuďom v pokojnom žití. Stretávajú sa s vandalizmom, hrozbami násilia či drogovým podsvetím,“ objasnil Goward. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies