VIDEO Ako sa vyhnúť únosu či zneužitiu? Majte oči vždy otvorené!

NETKY.SK • 24 Február 2016, 19:34 • 2 min
VIDEO Ako sa vyhnúť únosu či zneužitiu? Majte oči vždy otvorené!

BRATISLAVA - Cudzích ľudí stretávame každý deň a ani by nás nenapadlo, že majú zlé úmysly, ale náhoda je blbec a preto musia byť ženy pripravené správne zareagovať.

slovakia

left justify in out

Nie nadarmo sa hovorí „ostražitosť je na prvom mieste“!


Zneužívanie a únosy mladých dievčat sú stále strašiakom v tomto svete a preto každá z vás musí byť pozorná a vedieť ako sa má chrániť pred útokmi či dokonca únosom. Tmavé uličky sú pre útočníkov ideálne, ale ženu dokážu zneužiť alebo uniesť už aj pred nákupným centrom, kde sú aj iný ľudia.

 

Ak ste sama dávajte si pozor, nezaoberajte sa telefonovaním a písaním sms-siek! Pri nastupovaní a vystupovaním z auta majú útočníci príležitosť a svoju obeť stiahnu do auta a unesú. 


Preto by ženy mali byť ostražitejšie aj pri prichádzaní na parkovisko a tak poriadne sa rozhliadnuť. Ak zbadáte podozrivú osobu, radšej niekoho zavolajte, aby išiel s vami k autu, alebo sa poponáhľajte a okamžite zamknite dvere v aute! 


Stalo sa vám, že ste stáli pri aute a nevedeli nájsť kľúče? Chyba! Treba ich mať pripravené ešte pred príchodom k autu, aby ste ho rýchlo vedeli odomknúť. 

 

Neviete si predstaviť takúto situáciu? Pozrite si toto náučné video!

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies