VIDEO Ako odhaliť zlatokopku? Chlapík predstieral, že je slávny

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 19:00 • 2 min
VIDEO Ako odhaliť zlatokopku? Chlapík predstieral, že je slávny

NEW YORK – Zlatokopky tu vždy boli a vždy aj budú. Ženy odjakživa priťahovali muži, ktorí majú bohatstvo a slávu. Vďaka internetu a sociálnym sieťam je ich odhalenie omnoho jednoduchšie.

slovakia

left justify in out

Skupina s názvom „Model pranksters“ jednu zlatokopku takto natočili. Na ulici prišiel k nevinne vyzerajúcemu dievčaťu mladík, ktorý je zložil kompliment a vypýtal si jej číslo. Tá ho však odmietla s tým, že má priateľa.

 

Potom však prišlo veľké čierne SUV, z ktorého vyskákali ochrankári a potom vyšiel muž, ktorého nebudete poznať. Išlo o jednu veľmi vydarenú nachytávku. Ihneď sa okolo neho zbehol hlúčik „fanúšikov“, ktorí sa so slávnym mužom fotili a pýtali od neho autogramy.

 

Prišla tam aj dievčina, ktorá predtým odmietla muža, kvôli svojmu priateľovi. Tentokrát však neodolala a číslo mu odovzdala prakticky sama. Však presvedčte sa na vlastné oči.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies