VIDEO Ako nachytať vyznávačov zdravej stravy s cukrovou vodou

NETKY.SK • 29 Január 2015, 16:49 • 2 min
VIDEO Ako nachytať vyznávačov zdravej stravy s cukrovou vodou

LOS ANGELES – Známy moderátor Jimmy Kimmel si veľmi rád strieľa z ľudí. Tentoraz si zobral na mušku vyznávačov zdravej stravy.

slovakia

left justify in out

V americkom meste Los Angeles teraz „frčí“ za studena lisovaný džús, ktorý stojí neuveriteľných 8 dolárov za fľašku. Jimmy sa rozhodol, že si na vyznávačov tohto nápoja posvieti.

 

Moderátor si vymyslel vlastnú značku nápoja s názvom „Juce“ a predával ju ako za studena lisovaný džús na farmárskom trhu. Jeden z nápojov bol vyrobený z Fun Dipu (instantný nápoj, ktorý obsahuje veľa cukru) s vodou. Fun Dip je samozrejme plný konzervantov a cukru. Druhá príchuť bola vyrobená z instantného nápoja Tang, ktorý je známy aj u nás. Tretia príchuť bola roztopený nanuk a štvrtá boli rozmixované cukríky Skittles.

 

Reakcie týchto „hipsterov“ sú na nezaplatenie, jednaz ochutnávajúcich  dokonca povedala, že sa ihneď cíti sviežejšie. „Je to ako nádych čerstvého vzduchu,“ opísala svoje pocity z nápoja.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies