VIDEO Ak ste milovníkmi dobrodružstva, toto vás určite osloví: Hotel uprostred oceánu je len pre odvážlivcov!

NETKY.SK • 7 Máj 2018, 13:29 • 2 min
VIDEO Ak ste milovníkmi dobrodružstva, toto vás určite osloví: Hotel uprostred oceánu je len pre odvážlivcov!

34 kilometrov od pobrežia Severnej Karolíny, v hlbokých a tmavých vodách Atlantického oceánu stojí "hotel", ktorý láka dobrodruhov z celého sveta.

slovakia

left justify in out

Frying Pan Tower slúžila do roku 1992 ako strážna veža. Potom však začala chátrať a dostala sa do aukcie, kde ju kúpil Richard Neal za približne 71-tisíc eur. Nachádza sa v nebezpečnom pásme hurikánov, a tak mu napadlo, že by z chátrajúceho objektu mohol urobiť atraktívny adrenalínový zážitok pre dobrodruhov.

 

Richard postupne začal s prerábaním strašidelných priestorov a vytvoril z nich relatívne útulné ubytovanie disponujúce elektrinou, teplou vodou a dokonca aj signálom Wi-Fi. Na celú „prerábku“, samozrejme, dohliadali odborníci, pretože stavba musí spĺňať najprísnejšie kritéria a vzhľadom na jej komplikovanosť bola rekonštrukcia veľmi náročná. Záujemcovia sa sem však dostanú len pomocou helikoptéry, čo ich vyjde pomerne draho.

 

Nakoľko sa v oblasti často vyskytujú hurikány a hlbiny oceánu sú v tejto oblasti plné nebezpečných dravcov, radí sa Frying Pan Tower medzi najnebezpečnejšie ubytovacie jednotky na svete. Napriek tomu ale ide o naozaj výnimočné miesto, kde môžete Mliečnu dráhu vidieť tak jasne ako málokde. Tento netradičný hotel vám zároveň poskytne dokonalý azyl v prípade, že chcete byť ďaleko od všetkých a všetkého.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies