VIDEO Ak si myslíte, že ste už videli všetko, pozrite si toto video: Horšie sa vyparkovať hádam už ani nedá!

NETKY.SK • 26 September 2018, 13:38 • 2 min
VIDEO Ak si myslíte, že ste už videli všetko, pozrite si toto video: Horšie sa vyparkovať hádam už ani nedá!

Šoférovanie nie je silnou stránkou každého z nás, no toto je už naozaj priveľa.

slovakia

left justify in out

Bez toho, aby sme mali snahu podceňovať nežné pohlavie v súvislosti so šoférovaním, musíme si priznať, že vo všeobecnosti sa mužom za volantom darí o niečo lepšie. Majú lepší orientačný zmysel aj priestorové videnie, preto dokážu často zaparkovať aj na tých najnemožnejších miestach. Samozrejme, česť výnimkám.  Istá Američanka však v tomto smere ženám dobé meno neurobila. Zo svojho parkovacieho miesta vychádzala osem minút a okolo seba pritom narobila poriadnu spúšť!

 

Video bolo natočené v Newarku v americkom štáte New Jersey. Šoférka parkovala na bežnom parkovacom mieste, dokonca mala na oboch stranách a aj za sebou dostatok miesta. Neuvedomila si však dôležitú skutočnosť, že auto musí najskôr zacúvať rovno a volantom môže do strany točiť až potom. Spravila presný opak. Okamžite točila volantom, takže sa dopracovala akurát tak k tomu, že poriadne poškriabala vedľa zaparkované auto.

 

Keď žena napokon pochopila princíp cúvania a podarilo sa jej vyparkovať, odišla, akoby sa nič nestalo. Ani jej nenapadlo nechať majiteľovi vedľajšieho auta, ktoré značne poškodila, na seba kontakt kvôli vybaveniu poistky.

 

Video, ktoré natáčal náhodný svedok malo pôvodne slúžiť len majiteľovi zničenej Toyoty, no dostalo sa aj na internet a stalo sa doslova trhákom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona