VIDEO Agresívny migrant zúrivo kope do sedadla, lebo staršia žena mu neuvoľnila miesto v MHD

NETKY.SK • 6 Marec 2018, 09:51 • 2 min
VIDEO Agresívny migrant zúrivo kope do sedadla, lebo staršia žena mu neuvoľnila miesto v MHD

ŠTOKHOLM - Typický obrázok zo súčasného Švédska ponúka video, ktoré natočil neznámy človek v niektorom z dopravných prostriedkov v Štokholme. Migrant alebo potomok migrantov tam kope do sedadla a zúrivo bije do skla, pretože staršej žene nedošlo, že má vstať, keď on nastúpi. Naozaj chceli švédski socialisti dosiahnuť toto?

slovakia

left justify in out

Na internete koluje video, ktoré je podľa švédskych užívateľov zo Štokholmu. Niektorí tvrdia, že staršia žena nechcela tomuto mladíkovi uvoľniť miesto a ten sa rozčúlil. Najprv kope do sedadla a kričí, keď sa vystrašená žena v sprievode inej presunie, aby si "veľkomožný" pán mohol sadnúť, ešte lakťom zúrivo vrazí do sklenenej tabule, pričom neustále zúrivo gestikuluje smerom k žene.

 

Človeka napadne: Naozaj to Švédi potrebujú, pýta sa server Stredoevropan.cz? Nechať svoje ženy vo vlastnej krajine okrikovať ľuďmi, ktorí sú tam ako hostia, ktorí sú však zároveň mimoriadne agresívni? 

 

Druhá vec je, prečo sa nenašiel nikto, kto by do záberu vstúpil a mladíka spacoifikoval. Čo myslíte, ako by to dopadlo na Slovensku?

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona