VIDEO Agresívna žena na Oktoberfeste odhryzla mužovi peru, musel ísť na plastiku!

NETKY.SK • 3 December 2013, 09:57 • 2 min
VIDEO Agresívna žena na Oktoberfeste odhryzla mužovi peru, musel ísť na plastiku!

MNÍCHOV – Niektorí ľudia ťažšie znášajú alkohol a pri vypití väčšieho množstva sa stávajú nadmerne agresívni. Istá tridsaťročná Američanka zo štátu Aljaška nezvládla nemeckú silu piva na Oktoberfeste a odniesla si to spodná pera 23-ročného Austrálčana.

slovakia

left justify in out

Austrálčan sa zapojil do hádky s Američankou na pivnom festivale Oktoberfest. Američanka v žltých šatoch s diabolskými rožkami na hlave sa priblížila k mladému mužovi z Austrálie a zahryzla mu do spodnej pery. Mladík sa snažil agresívnu ženu od seba oddeliť, ale márne. Rovnako sa o to pokúšali aj mladíkovi kamaráti.

Nemecká polícia Američanku zatkla a obvinila z napadnutia. Austrálsky mladík sa musel ponáhľať na pohotovosť, aby mu spodnú peru prišili naspäť, pretože agresívna žena mu ju odhryzla. Mladíkovi zostane na celý incident nepríjemná spomienka v podobe jazvy a znetvorenej pery.

Oktoberfest trvá 16 dní a koná sa v Mníchove, hlavnom meste Nemeckej spolkovej republiky Bavorsko. Každoročne sa ho zúčastní viac ako 5 miliónov ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies