VIDEO Afganský "mladík", ktorý vraždil v Nemecku, má v skutočnosti 33 rokov...

NETKY.SK • 15 December 2017, 17:00 • 2 min
VIDEO Afganský "mladík", ktorý vraždil v Nemecku, má v skutočnosti 33 rokov...

Afgánec Hussein Khavari zavraždil študentku Mariu Landenburger v nemeckom meste Freiburg. Obhajoval sa, že je mladistvý, aby dostal nižší trest. Teraz sa ukazuje, že v skutočnosti má 33 rokov...

slovakia

left justify in out

Khavari mladú 19-ročnú študentku medicíny zavraždil ešte v októbri 2016 vo Freiburgu. Zastavil ju, keď sa v noci vracala na bicykli z večierka. Zrazil ju na zem, zapchal ústa a odvliekol k rieke, kde ju zavraždil a potom mŕtvu znásilnil. Nakoniec ju hodil do vody. A aký bol dôvod jeho odporného činu? "Keď som zbadal, aká je pekná, dostal som chuť na sex s ňou," povedal na súde Khavari, píše Daily Mail. 

 

img

Zavraždená Maria. Foto: Facebook

 

 

On sám uvádza, že keď prišiel v roku 2015 do Nemecka, mal iba 16 rokov, v čase spáchania skutku bol teda mladistvý, a tak by bol aj súdený. Tvrdí to samozrejme preto, lebo sú tam nižšie sadzby. Analýza jeho chrupu, ktorú vypracovali odborníci, však preukázala, že má medzi 22 až 29 rokov a odborníci sa priklonili k číslu 25. Teraz sa však ukazuje, že je omnoho starší, informuje nemecký Welt. 

 

Súd sa totiž telefonicky spojil s jeho otcom, ktorý žije v Iráne a ten vypovedal, že Khavari sa narodil v januári 1984. Čo znamená, že v januári budúceho roka bude mať 34 rokov,  teda dvakrát toľko, ako tvrdil, že má, keď ho zadržali. Jeho trest by tak mohol byť oveľa prísnejší, píše server Stredoevropan.cz.

 

Pozrite si video zo súdu zo septembra tohto roku. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies