VIDEO Adriana Sklenaříková čaká bábätko!

NETKY.SK • 30 Marec 2018, 19:56 • 2 min
VIDEO Adriana Sklenaříková čaká bábätko!

BRATISLAVA - Pre mňa je strašne dôležitá v živote láska, povedala Adriana Sklenaříková Netkám pri krste svojej knihy. Teraz má slávna topmodelka o jeden dôležitý dôvod na lásku viac. Čaká totiž bábätko!

slovakia

left justify in out

Čo sa zdalo ako nesplniteľný sen, je skutočnosťou. Francúzsky magazín Voici prišiel dnes so šokujúcou informáciou, že slávna slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková Karembeu čaká bábätko.

 

S manželom Aramom Ohanianom sa teda dočkali naozaj radostnej správy a dieťatko by sa malo narodiť v lete tohto roku. Štyridsaťšesťročná Adriana má za sebou smutnú skúsenosť, keď v roku 2016 potratila. O to väčšia je teraz jej radosť.

 

 

img

S manželom Ohanianom. Foto: Facbook

 

 

Ako Netkám povedala, po štyridsiatke si vychutáva drobné radosti, na ktoré predtým nemala čas. Vo Francúzsku je šťastná, jediné, čo jej chýba, sú jej mama a sestra. Celý rozhovor nájdete v priloženom videu.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies